Sayfalar

3 Temmuz 2017 Pazartesi

Kızıyorsunuz Ama Kime? Neye? Neye Göre? Ne İçin?



Birileri yediğini içtiğini paylaşınca kızıyorsunuz lakin bu sonucu doğuran sorunun başlangıcını pekte umursamıyorsun esas kızılacak olan şeyleri öteliyor karşınıza şekli farklı olarak geldiğinde kınıyorsunuz paylaşmaktan ve yardımlaşmaktan ödünüz kopuyor enayi ve ahmak yerine konmaktan korktuğunuz kadar Allah'tan korkmuyorsunuz.

O nimeti yada insanların elinde şekillenen gıdayı herkesin yemesi mümkünken ben doydum aç olanı da Allah doyursun diyorsunuz iyilik yapmak için dağlarca servetiniz olmasını bekliyor beklediğiniz olmadığında ise Allah böyle istiyor diyorsunuz.

Birilerine paylaşması için verilip paylaşmadığına bakıp o paylaşmadı ise bende paylaşmam mı diyorsunuz o zaman başa döndü apaçık olan başkasından önce siz kendinize kızmalısınız sisteme aşırı dengesizliği yok edecek duyuru ve önerileri reddedip yine içinde bulunduğun topal sistemi alkışlıyor ve övüyorsunuz farkı sonunda fark etmeden fark edebilenlerden olmamız dileğiyle çünkü sona gelindiğinde fark etmek farketmemekle aynı olacaktır.musluk kapandığında susuzluğun aklına gelecekse o zaman kulak vereceksin "Siz hiç aklınızı" kullanmaz mısınız? diye inene..

Yanlış düşünüyor olabilme ihtimalim tabi ki mümkündür. Doğru sonuca birlikte ulaşmak isterim

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder