Sayfalar

25 Mart 2014 Salı

Kaç Yıl Olmuş Beraber Bakalım Mı ?


Fırat Budacı'nın Kaleminden derlenenler (Eskiler)
Yenileri için 2014' kitabını almalısınız
Kitaplarına ulaşmak için Tıklayınız

**Magazin Gazetecileri Derneği ödül töreninde , Ahmet Kaya'yı protesto için çatal , bıçak, atanların en acarlarından Serdar Ortaç sahneye fırlayıp Onuncu Yıl Marşı'nı söyleyeli ve onuncu yıl fatihi olan Serdar Ortaç askere gitmemek için aldığı sahte raporlar yüzünden hapse gireli 13 yıl oldu...

**10 aylıkken okuma yazma öğrenen, 14 yaşında doktora yapan İran asıllı ABD vatandaşı Alia Sabur 19 yaşında profesör olalı 2 yıl oldu.


**Recep Tayyip Erdoğan, “Barzani bizim muhatabımız değildir.” diyeli 6 yıl oldu.

**Tansu Çiller, “Cenabı Allah’ı size emanet ediyorum!” diyerek miting alanındakilere büyük bir sorumluluk yükleyeli 10 yıl oldu.

**Meclisspor, kimsesiz çocuklarla yaptığı moral maçını 3-2 kazanarak çocukları ağlatalı 6 yıl oldu.

**Seda Sayan’ın programına konuk olan ve satanist olduklarını söyleyen iki genç kız, canlı yayında halay çekeli 9 yıl oldu.

**Hidayet Türkoğlu, Angola karşılaşması sonrası “Allah da yardım etti sağ olsun” diyerek samimiyetin sınırını zorlayalı 10 yıl oldu.

**Yılmaz Morgül, “Ben Türkiye’nin Jennifer Lopez’iyim” diyeli 7 yıl oldu.

**Akrep Nalan köpeğini yanlışlıkla üzerine basarak öldüreli 24 yıl oldu.

**İzzet Yıldızhan, “Sanatçı arkadaşlarımız gerçekten bazıları konuşmak bilmiyorlar” diyeli 4 yıl oldu.

**Tayyip Erdoğan,”Sadece anneler gününde değil, yılın 367 günü anneleri seviyoruz” diyerek anneleri hepimizden 2 gün fazla seveli 1 yıl oldu.

**Canlı yayında telefonla konuşan Mahmut Tuncer “yahu benim arabayı çekiyorlarmış, ben gidiyorum!” diyerek konuk olduğu programı terk edeli 4 yıl oldu.

**Necati Şaşmaz: “Nazar değdi bize, fosforlu kedi gözleri bize yol gösterir” diyeli 5 ay oldu.

**Caner, telefonla arayıp canlı yayına bağlanan Tülin’e sinirlenip kafasında bardak kıralı 8 yıl oldu.

**Annesinin adı Binnaz olan genç, Ciguli’nin “Binnaz” şarkısına kızıp kaset şirketini basarak çaycıyı rehin alalı 14 yıl oldu.

**Kenan Evren’in 15 bin tl’ye sattığı “dam üstünde fesleğen” isimli tablosundaki bitkinin, fesleğen değil kuşkonmaz olduğu açığa çıkalı 11 yıl oldu.

**Kenan Doğulu “Aşk oyunu” isimli şarkısında,”belki de onunla, sevişiyor çılgınca” dedikten hemen sonra, “benim masum biricik sevgilim” diye devam ederek değişik bir psikoloji sergileyeli 19 yıl oldu.

**Serdar Ortaç, “Topu topu 7 nota var kaç ayrı beste yapılabilir ki” diyerek birbirine benzeyen bestelerinin formülünü açıklayalı 10 yıl oldu.

**Reha Muhtar’ın “Bir de senaryom var yazacağım. Onunla da Oscar alacağım. Yöneteceğim de, Allah izin verirse,” sözleriyle açıkladığı planlarına Allah izin vermeyeli 6 yıl oldu.

**Şarkıcı Teoman, çapkınlık yaparken gazeteciler fotoğraflarını çekince “bırakın da rahat çalışayım” diyeli 12 yıl oldu.

**Bülent Ersoy,”Rahmetli çok severdi sesimi, bir gün bana 3 şişe çamlıca gazozu aldı, ben de ona şarkılar söyledim.” sözleriyle Deniz Gezmiş’le çok yakın arkadaş olduğunu iddia edeli 2 yıl oldu.

**Yapımcı Türker İnanoğlu,”ne oynayacağım? senaryoya bakayım” diyen Nuri Alço’ya “Senaryo falan yok. Kadın pazarlayan, uyuşturucu satan, pez… bir adamı oynayacaksın” cevabını vereli 28 yıl oldu.

**Kadir İnanır Flash tv’de haberleri sunalı 14 yıl oldu.

**Burdur’da kumar oynatılan bir köy evini jandarma basınca 5 köylü aniden namaza duralı 58 yıl oldu.

**Kadir Topbaş’ın katılımıyla gerçekleştirilen bir temel atma töreninde, öğle vakti havai fişekler patlatılınca, kafasını gökyüzüne kaldırılanlar hiçbir şey göremeyeli 6 yıl oldu.

**Kamer Genç, çapkınlık yaptığı bir gece kaldığı apartmandan çıkarken gazetecilere yakalanınca “çiçekleri sulamaya geldim” diyeli 14 yıl oldu.

**Atv’nin kuruluşunun birinci yıl dönümünde düzenlenen gecede sahneye çıkan Tarkan, canlı yayında “çişim var” diyeli 19 yıl oldu.

**Sivas’da bir grup meraklı insan, 732 yıllık tarihi bir mermeri, plastik olup olmadığını kontrol amacıyla kırıp plastik olmadığına kanaat getireli 7 yıl oldu.

**Hava durumu spikeri Ersin İmer, Marmara ve İç Anadolu Bölgesi’nde don görüleceğini anlatıp “Hepinize donsuz geceler” diyeli 24 yıl oldu.

**Samsun'da 40 yıl sonra ameliyatla gözleri açılan adam, "Hayalimdeki dünya ve insanlar daha güzeldi. Dünyayı sevmedim." diyeli 44 yıl oldu.

**Recep Tayyip Erdoğan, "Okullara 1 milyon bilgisayar gönderen bir hükümete interneti engelliyor derseniz size gülerler." diyeli 1 ay oldu.

**Kibar Feyzo filminde Feyzo'yu canlandıran Kemal Sunal, "Sıçmak da yasak mı kurban?" diyeli 35 yıl oldu.

**Mısır Devlet Başkanı Hüsnü Mübarek, Twitter ve Facebook'u yasakladıktan 16 gün sonra istifa ederek ülkeden kaçalı 3 yıl oldu.

**Abdullah Gül, "Benim görüşüm, hiç bir özgürlük kısıtlaması olmamalı. İsteyen herkes internette özgürce dolaşabilmeli." diyeli 2 yıl oldu.

**Egemen Bağış, Brüksel'de Hollandalı bir parlamenter kendisine dini karikatür verince "al onu münasip bir yerine sok" diyeli 2 yıl oldu.

**Enerji Bakanı Taner Yıldız, ''Eğitim seviyesi arttıkça Ak Partililer azalıyor" diyeli 9 ay oldu.

**Recep Tayyip Erdoğan, "İzmir AKP'ye oy verirse kendine yakıştırılan ifadelerden kurtulacaktır." diyerek "Gavur İzmir"i kastedeli 9 yıl oldu.

**Hülya Avşar, Dünya Kadınlar Günü'nde "Erkekler dövüyor diye bir şey yok. Kadının kaşınanı var, kaşınmayanı var." diyeli 1 yıl oldu.

**Tansu Çiller, Anıtkabir Özel Defteri'ne yazdığı yazının sonunda "Görüşmek üzere..." yazarak Atatürk'le samimi bağlar kuralı 16 yıl oldu.

**Hülya Avşar, "Ben Oscar'a aday olarak Recep İvedik'i gönderirdim." diyerek sanat anlayışını konuşturalı 1 yıl oldu.

**Van için canlı yayında 3 milyon dolar bağış vadeden işadamı yayından sonra arayan yetkililere "sarhoştum hatırlamıyorum" diyeli 2 yıl oldu.

**Milli Eğitim Bakanlığı, PKK'nın kaçırıp sonra serbest bıraktığı 12 öğretmenin görev yapmadıkları süreleri maaşlarından keseli 2 yıl oldu.

**Emekli maaşını alabilmek için ölen yakınlarını kütükten düşürmeyenlerden dolayı Türkiye'de 600 bin yaşayan ölü tespit edileli 31 yıl oldu.

**Çorum'da bir lise öğrencisi, gizli numarada olduğunu bilmeden herkese cevapsız çağrı atıp geri dönen olmayınca intihar edeli 5 yıl oldu.

**Gözleri görmeyen bir Alman, mutfağa giderken köpeğine ayağı takılıp kafasını duvara çarpınca yeniden görmeye başlayalı 14 yıl oldu.

**İzmir'de bir trafik kazasının sanığı olan kamyon şoförü, hakimin "Abi deme bana" ihtarına "Olur abi demem" diyince tutuklanalı 36 yıl oldu.

**Ankara'da bir işçi, yakın çevresine "bedelli askerlik kampanyama destek olun" yazılı smsler atıp 8 saatte 12800 TL toplayalı 2 yıl oldu.

**Adana'da ishal olan bir hırsız, ev halkı uyurken tuvalete girince çıkardığı seslerden dolayı yakalanalı 47 yıl oldu.

**Diyanet İşleri Başkanlığı, cinsel ilişki öncesinde "sevişme duası" yapılmasının zorunlu olmadığı yönünde fetva vereli 15 yıl oldu.

**Sağlık Bakanlığı'nın AIDS'e karşı dağıttığı kitapçıkta "El gidiyor fezaya, biz taktıramadık kondomu Rıza'ya..." yazalı 12 yıl oldu.

**Reha Muhtar, 64 yerinden bıçaklanan program konuğu konuştuğu sırada "Zaten 64 yerinden bıçaklanmışsın sus bi dakika" diyeli 16 yıl oldu.

**Trabzonlu bir vatandaş, boşanma davasında gerekçe olarak "Güzele bakmak sevaptır. Karım sevap kazanmama engel oluyor." diyeli 25 yıl oldu.

**Annesinin adı Binnaz olan genç, Ciguli'nin "Binnaz" şarkısına kızıp kaset şirketini basarak çaycıyı rehin alalı 14 yıl oldu.

**Merkez Bankası Başkanı Osman Şıklar, IMF'den neden kredi aldınız sorusuna "Şanımız yürüsün diye" cevabını vereli 30 yıl oldu.

**İstanbul'da iflas etmek üzere olan benzinci, mini etekli bir kadını pompacı olarak işe alınca iflastan kurtulup zengin olalı 43 yıl oldu.

**8. Kolordu Komutanı, Kayseri'de dünyanın yuvarlak olmadığına inanan imamları, uçakla gezdirip "inandık yuvarlakmış" dedirteli 47 yıl oldu.

**Var Mısın Yok Musun'u izlerken "500 bin TL çıkarsa pencereden atlarım" diyen adam, 500 bin TL çıkınca 2. kattan atlayalı 4 yıl oldu.

**Denizli Belediyesi, yol çalışması sırasında açtığı çukurun önüne uyarı olarak "çukura düşmek yasaktır" yazalı 5 yıl oldu.

**Almanya'da kabız olan file 22 paket müshil içirip arkasına geçen bakıcı, dev pisliğin altında kalarak can vereli 13 yıl oldu.

**Çocuk Psikiyatrisi Enstitüsü, Türkiye'deki çocukların %65'inin gerizekalı olduğunu tesbit edeli 49 yıl oldu.

**Burdur'da kumar oynatılan bir köy evini jandarma basınca 5 köylü aniden namaza duralı 58 yıl oldu.

**Samsun Büyükşehir Belediyesi "Elektrik direğine değil stres direğine vurun" sloganıyla sinirli vatandaşlara stres direği dikeli 15 yıl oldu.

**Suç örgütü kurmak suçlamasıyla çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılan Sedat Peker "Bu kararı ben de beklemiyordum" diyeli 9 yıl oldu.

**"Hemşo" adlı filmde iktidarsız kocayı canlandıran Sümer Tilmaç'ın çekingenliği yüzünden sevişme sahnesi tam 21 kez çekileli 13 yıl oldu.

**Güney Kore'de 86 saat boyunca hiç durmadan bilgisayar oyunu oynayan 24 yaşındaki genç, ekran karşısında öleli 11 yıl oldu.

**İzmir'de bir kokoreçci dükkanı "Ağzıma Almam Diyorlar, Tadınca Löplöp Yiyorlar" sloganıyla kokoreçe farklı boyut kazandıralı 3 yıl oldu.

**Türbanlı öğrenciler "7.4 yetmedi mi?" pankartı ile 99 depreminde ölenlere "müslüman olmayanlar cezalandırıldı" yorumu yapalı 14 yıl oldu.

**Kızarttığı biberi ağzına atan Tülay Günay, acısı dinsin diye dilini buzluğa yapıştırınca dilinin yarısı kopup buzlukta kalalı 19 yıl oldu.

**Ankara'ya davet edilen Amerikalı hava kirlenmesi uzmanı Dr. Howard E. Regium, "Bu şehirde nasıl yaşıyorsunuz?" diyeli 41 yıl oldu.

**Sezen Aksu, sevgilisi Cem Baba'nın gözlerine daldığı sırada beş dakika içinde "Tutuklu kaldım" şarkısını yazalı 15 yıl oldu.

**Doktoru "2 seneden fazla yaşamazsın" deyince bütün servetini yiyen Amerikalı iş adamı, 2 senede ölmeyince doktorunu dava edeli 82 yıl oldu.

**Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, açıkta kalan 264 bin öğretmene "başka iş bulsunlar" tavsiyesinde bulunalı 2 yıl oldu.

**Ferdi Tayfur, tedavi olmak için gittiği Amerika'da ayak parmaklarının kesileceğini öğrenince hastaneden kaçalı 13 yıl oldu.

**Almanya'daki bir sitedeki Türkler, sitenin çimlerini söküp yerine meyve-sebze ekince milyarlık dairelerin değeri düşeli 13 yıl oldu.

**"Taçsız Kral" olarak anılan Galatasaray'ın efsane futbolcusu Metin Oktay, trafik kazasında hayatını kaybedeli 22 yıl oldu.

**Pendik Kaymakamlığı, "Okuma yazma bilmiyorsan en yakın eğitim kurumuna başvur" pankartı ile okuma yazma bilmeyenlere sesleneli 6 yıl oldu.

**Kayseri'de bir alkollü sürücü, selektör yapıp trenden yol isteyeli 22 yıl oldu.

**PFDK, Beşiktaş taraftarı Van depremine yardım amacıyla atkılarını sahaya attığı için Beşiktaş'a 20 Bin TL para cezası vereli 2 yıl oldu.

**Acun Firarda programında Acun'un, "Avrupa'da da magandalar var" dediği kişi yanına gelip "Abi nasılsın ben de Türküm" diyeli 8 yıl oldu.

**Melih Gökçek'in konuk olduğu programa bağlanan bi hayat kadını, Gökçek için "Senin gibi bi tane o... çocuğu doğuramadık" diyeli 9 yıl oldu.

**Nefise Karatay, muhabirin "Somali'nin başkenti neresidir?" sorusuna "Bu konuda yorum yapmak istemiyorum" diyeli 11 yıl oldu.

**Demet Akalın, konserinde istediği çoşkuyu bulamayınca "Abi Diyarbakır'dan mı geldiniz? Moron moron bakıyorsunuz" diyeli 5 yıl oldu.

**Reha Muhtar, ana haber spikeriyken hapishaneden kaçıp yakalanan mahkuma "Tüneli kaçmak için mi kazdınız?" diye soralı 11 yıl oldu.

**Azeri şarkıcı Gülen, bir röportajında "Daha önce hiç Avrupa'da bulundunuz mu?" sorusuna "Evet, Kazakistan'da bulundum" diyeli 8 yıl oldu.

**TOKİ'nin Ankara'nın Bala ilçesinde yapacağı 168 konut projesine, sadece bir kişi müracaat edeli 2 yıl oldu.

**Mustafa Kemal Atatürk'ün bizzat yönettiği Dumlupınar Meydan Muharebesi, Türk Ordusu'nun kesin zaferiyle sonuçlanalı 91 yıl oldu.

**Depremi unutturmak için Mersin'e getirilen Japon çocuklara Türkçe konuşma yapılarak deprem ve tsunami görüntüsü seyrettirileli 3 yıl oldu.

**Çorum'da Hayvanları Koruma Derneği açılışında kurban kesileli 3 yıl oldu.

**11 yaşındaki alman çocuk, annesinin ev işinde yardım istemesi üzerine polisi arayarak "köle işçiliğe" zorlandığını ihbar edeli 3 yıl oldu.

**Danimarka'da yaşayan yürüme engelli Sabit Tüfekçi, belediyeden her ay aldığı 10500 euro para ile kardeşine Lamborghini alalı 2 yıl oldu.

**Şanlıurfa'da annelerinden boşandığı için babalarını benzin döküp yakmak isteyen 4 kardeş, araya giren babaannelerini yakalı 3 yıl oldu.

**Hakkari'de polis, çocuklardan oluşan eylemcilere, "Hakkari bu yıl ÖSS'de sonuncu oldu, gidin ders çalışın" anonsu yapalı 2 yıl oldu.

**İstanbul Beylikdüzü'nde bir okul müdürü "ses yapıyorlar" gerekçesiyle makam odasının bulunduğu kattaki bütün sınıfları boşaltalı 3 yıl oldu.

**İbrahim Tatlıses, "Nankör Kedi" şarkısının klip çekiminde kullanılan kedinin saldırısına uğrayalı 19 yıl oldu.

**Mahsun Kırmızıgül bir aracıyla yeni filmi için İbrahim Tatlıses'e Saddam Hüseyin rolünü teklif edince Tatlıses aracıyı döveli 2 yıl oldu.

**Türkiye birincisi olup ABD'de Bilim Fuarı'na katılan Tuğberk Vural'a, öğretmeni karne notunda "Gereksiz işlerle uğraşma!" yazalı 3 yıl oldu.

**Edirne’de, "çatıdan çatıya uçan, minare boyunda zıplayan" adam görüldüğü söylentileri üzerine mahalle sakinleri mevlit okutalı 3 yıl oldu.

**Cumhurbaşkanı'nın 29 Ekim'deki resepsiyonuna davet edilen Hadise "o gün çok yoğunum resepsiyon 30 ekime kaydırılamaz mı?" diyeli 3 yıl oldu.

**İngiltere'de bir kadın, evdeki papağanın "Oh Claire, oh Claire" demesinden eşinin Claire isimli bir kadınla aldattığını öğreneli 4 yıl oldu.

**Sağlık Bakanı Recep Akdağ, engelli işçi Nurullah Mehmetoğlu'na "Gözlerin görmediği halde sana iş vermişiz" diyeli 2 yıl oldu.

**Hüseyin Çelik, YGS'de şifre olduğu ortaya çıkınca "Nolmuş şifre varsa bankamatik kartlarında da şifre var." diyeli 2 yıl oldu.

**Güney Kore'de bir çift, Facebook'taki bir oyunda sanal bebekleriyle ilgilenirken yan odadaki kendi bebekleri açlıktan öleli 3 yıl oldu.

**Başbakan Erdoğan'ın yeğeni Mehmet Erdoğan, 50 kilo esrarla yakalanıp "satıcı değil içiciyim" diyerek serbest kalalı 2 yıl oldu.

**Beşiktaş'ın şampiyonluk maçında yönetmen, "Kamera Recep'i yakala!" diye bağıralı ve kameraman koşup Recep'i yakalayalı 21 yıl oldu.


**Nihat Doğan sevgilisinden gelen mesajları gazetecilere gösterdikten sonra aniden ''Ben bunları size niye gösteriyorum'' diye sinirlenip cep telefonunu kıralı 5 yıl oldu...

**Savaş Ay, Stüdyo 4 programında artistik hareketlerle şapkadan tavşan çıkarma gösterisi yaparken tavşanı öldüreli 5 yıl oldu...

**Serdar Ortaç ''İlham kaynağım şu gördüğünüz Boğaz.Bu deniz öküze bile ilham verir'' diyerek şarkılarının kaynağını açıklayalı 8 yıl oldu...

**Manken Doğa Bekleriz, 'kepçe' olarak nitelediği kulaklarını, bir davete giderken Japon yapıştırıcısıyla kafasına yapıştıralı 5 yıl oldu...

**Vestel Manisa-Bursa maçında hakem Metin Tokat'ın başına bir paraşütçü düşeli 6 yıl oldu...

**Elinde kalan mobilyaları ucuza elden çıkarmak için ''Kapatıyoruz'' adıyla mağaza açan bir mobilyacı, altı ayda kâra geçince Denizli ve Manisa'da da birer ''Kapatıyoruz'' açalı 4 yıl oldu...

**Savaş Ay'ın program içerisinde düzenlediği 'Ünlülerin benzerleri' yarışmasında, yarışmaya Ciguli'ye benzediği iddaasıyla katılan gerçek Ciguli üçüncü olalı 6 yıl oldu...

**Tuğba Özay, bebek idrarının saça çok iyi geldiğini açıkladıktan 4 gün sonra, sevdiği erkeğin terini bile içebileceğini söyleyerek vücut salgılarıyla ilgili değişik bir duruş sergileyeli 3 yıl oldu...

**Hiç bir daveti kaçırmayan modacı Siren Ertan, bir derginin şaka niyetiyle gönderdiği ''Tanganika Cumhuriyeti Naip Kralı'nın taç giymesi şerefine düzenlenen balo'' daveti için olmayan bir ülkenin şerefine tam saatinde Swissotel'de hazır olalı 11 yıl oldu...

**Erzurum depreminde, mühendisliğini yaptığı bina yıkılan Süleyman Demirel, ''O bina 35 yıl ayakta durdu diye kimse takdir etmiyor da, niye yıkıldı diye herkes eleştiriyor,'' açıklamasını yapalı 28 yıl oldu.

**İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için düzenleyeceği şenliğe tecavüz suçundan hapis yatan Doğuş ve kadın dövmeyi gerekli bulan İbrahim Erkal'ı çağıralı 9 yıl oldu...

**Çarkıfelek programında yerlerde debelenen Mehmet Ali Erbil ve Aysel Gürel'in coşkusuna kapılarak üzerlerine atlayan İsmail Türüt, Aysel Gürel'in 5 kaburgasını kırıp sanatçıyı hastanelik edeli 8 yıl oldu...

**Özcan Deniz, ''Hiç öyle imajla uğraşmak gibi bir derdim yok. Tam tersine hep aynı kalmayı severim. Michael Jackson'ın kaç kere bıyık bıraktığını gördünüz? Ebediyete kadar aynıdır,'' diyerek derdini verilebilecek en son örnek üzerinden anlatalı 7 yıl oldu...

**Akrep Nalan, köpeği Bahtiyar'ın üzerine basarak ölümüne sebebiyet vereli 23 yıl oldu...

**İsmail YK , ''Ben Coca Cola ve Michael Jackson'ı örnek aldım kendime,' diyeli 3 yıl oldu...

**İzzet Yıldızhan, "Sanatçı arkadaşlarımız gerçekten bazıları konuşmak bilmiyorlar" diyeli 4 yıl oldu..

**Star gazetesi Galatasaray'ın Leed United galibiyeti sonrası ''Dingiltere'' başlığını atalı 11 yıl oldu...

**Magazin Gazetecileri Derneği ödül töreninde , Ahmet Kaya'yı protesto için çatal , bıçak, atanların en acarlarından Serdar Ortaç sahneye fırlayıp Onuncu Yıl Marşı'nı söyleyeli ve onuncu yıl fatihi olan Serdar Ortaç askere gitmemek için aldığı sahte raporlar yüzünden hapse gireli 12 yıl oldu...

**İbrahim Tatlıses, ''Atatürk bizi düşman eziyetinden kurtardı. O olmasaydı belki de benim ismim şu anda İbrahim Tatlıses değil, abraham sweetvoice olacaktı,'' diyerek zafer bayramının anlam ve önemini ifade edeli 2 yıl oldu...

**Plakları iyi satan İlhan İrem'in plak satışlarından çok etkilenen Işık plak, 2 harf değiştirip İlham İren adıyla piyasaya 'Yaralı Kalp' isimli bir plak süreli tam 34 yıl oldu...

**Muhabir Ömer Güvenç, maç sonrası Beşiktaşlı Ahmet Yıldırım'a sorduğu ''2-1'lik mağlubiyet, ne düşünüyorsunuz?'' sorusuna ''2-2 bitti maç...'' cevabını alalı 7 yıl oldu...

**Ece Erken, ''Köpeğim öldü çok üzüldüm.Bu arada Mahsun Kırmızıgül'ün de babası ölmüş.İkimizin de başı sağ olsun,'' diyerek taziyeyi aradan çıkaralı 7 yıl oldu.

**Bir zamanlar Popstar yarışmasında jüri üyeliği yaparken, yarışmacılardan Bayhan'ın cinayetten sabıkalı olduğunu öğrendikten sonra 'Sabıkalı popstar olmaz' diyerek yarışmayı terk eden Deniz Seki; uyuşturucu kullanmak ve tedarik etmekten hüküm giyeli ve akıllara 'Ne oldum demeyeceksin, ne olacağım diyeceksin' atasözünü getireli 2 yıl oldu...

**Tuğba Özay, ''Cindy Crawford'u tuvalette çekmeyi çok isterdim,'' diyerek fotoğraf sanatçılığındaki hayalini açıklayalı 6 yıl oldu...

**İbrahim Tatlıses, milli maç sevincini silah atarak gösterenlere, "Silah atıyorsanız bilinçli atın" diye sesleneli 2 yıl oldu...

**Savaş Ay Maçka'daki sinema yangınında alevlerden zor kurtulmuş gibi (yüzü gözü is içinde) yaşanan faciayı anlatırken çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerine sonradan geldiği gerekçesiyle protesto edileli 7 yıl oldu...

**TRT, bir konseri 2,5 saat boyunca sessiz yayınlamasına gelen tepkiler üzerine ''Düğmeyi kapalı unutmuşuz'' açıklaması yapalı 3 yıl oldu...

**''Ankaralı Namık'' adıyla tanınan şarkıcı Namık Uğurlu, polisi oynadığı bir klip sonrası, oturduğu apartmana polis elbisesiyle (ve bol alkolle) gelip komşusunu göz altına almaya çalışınca, göz altına alınalı 3 yıl oldu..

**Barcelona Olimpiyatları'nda haltercimiz Hafız Süleymanoğlu, ellerini uzun uzun pudralarken kaldırış süresinin bittiğini belirten uyarı sesiyle irkileli 19 yıl oldu...

**Hidayet Türkoğlu, Angola karşılaşması sonrası, ''Allah da yardım etti sağ olsun,'' diyerek samimiyetin sınırlarını zorlayalı 9 yıl oldu...

**Tansu Çiller,''Cenabı Allah'ı size emanet ediyorum!'' diyerek miting alanındakilere büyük bir sorumluluk yükleyeli 9 yıl oldu...

**Yoksul bir hayatın içinde dünyanın bütün erdemlerini küçücük bünyesinde toplayan, hayatı mücadeleyle geçen ''Sezercik'', ismindeki ''cik'' ekinden kurtulunca evinde esrar, kokain ve Kalaşnikof'la basılarak nefis bir ironiye imza atalı 5 yıl oldu...

**Ali Kırca, Kuruçeşme'deki evinde katta olmayan asansöre binmeye teşebbüs edince, yaklaşık 7 metre serbest düşeli 11 yıl oldu...

**Bodrum Sualtı Arkeoloji Müzesi'ni gezip müzenin ismi dolayısıyla hayal kırıklığına uğrayan ziyaretçi sayısı artınca müze yönetimi kapıya ''Müzemiz su altında değildir'' yazısı asalı 8 yıl oldu...

**3 yıl,6 yıl,7 yıl,9 yıl,11 yıl,13 yıl,14 yıl ve 15 yıl önce albümler çıkaran Kayahan ''Müziği bıraktım!'' diyeli 19 yıl oldu...

**Sağlık Bakanı Recep Akdağ, toplumsal olaylara müdahelelerde biber gazı kullanılmasına ilişkin bir soru önergesine, ''Biber gazı, biber bitkisinden elde edilen doğal bir maddedir,'' cevabını vereli 3 yıl oldu...

**ANAP'ın en görkemli zamanlarında, sandık başında mührün yanlışlıkla basılması taktiği ile oy toplamayı amaçlayan BANAP isimli bir parti kurulalı 25 yıl oldu...

**Rafet El Roman, kendisi için, ''Onu görünce boğazına sarılmak istiyorum'' diyen Hülya Avşar'ı ''Bende onu sağlı sollu tokatlamak istiyorum'' diye cevaplayalı 5 yıl oldu...

**İlhan Şeşen, ''Sanatçı olmasaydım,martı olmak isterdim,'' diyeli 8 yıl oldu...

**David Copperfield'in gösteri sırasında sahneye çıkarak yok ettiği Atilla Taş, geri döner dönmez nasıl kaybolduğunu açıklayarak şovu yok edeli 12 yıl oldu...

**Günde 200 sayfa kitap , 7 tane gazete okuduğunu söyleyen Çelik , ''Dongi Dongi'' diye bir şarkı yapalı 9 yıl oldu...

**Alişan ''Her Şey Dahil'' programında yayın öncesi heybetli görünmek için yaptığı hazırlıkları unutarak ceketini çıkarınca, omuzlarına yerleştirdiği peçeteler yerlere saçılalı 2 yıl oldu...

**Garo Mafyan, Popstar yarışmasında ''Rahmetli Yıldırım Gürses'in kulakları çınlasın'' diyerek zaten metafizik özellikler taşıyan bir deyimi iyice sırlar alemine çekeli 7 yıl oldu...

**''Kim 500 Milyar İster'' yarışmasında 'Kültürel' bir ses tonuyla ''Evladıma bırakacağım en büyük mirasım 20.000 ciltlik kütüphanemdir'' diyen yarışmacı ilk soruda eleneli 9 yıl oldu...

**Kurtlar Vadisi karakteri Çakır'ın dizideki ölümünden sonra, Türkiye'nin bir çok yerinde cenaze namazı kılınalı ve gazetelere başsağlığı ilanları verileli 7 yıl oldu...

**Tümer Metin ''Tümer Metin'in ne kadar olduğunu, neyi ne kadar verebileceğini, neyi ne kadar istediğini ve istediği zaman neyi nerede, neyi ne kadar yapabileceğini bir tek ben biliyorum...'' sözleriyle 'neyi' anlattığını merak ettireli 5 yıl oldu...

**Cübbeli Ahmet Hoca, çocukken kibrit kutusundan cami, çöplerinden de cemaat yapıp onlara namaz kıldırdığını açıklayalı 2 yıl oldu...

**Seda Sayan'ın Amerika seyahati sonrası bebeğini düşürmesi üzerine, Nihat Doğan, ''Seda'nın hamile kaldığından haberimiz yoktu.Bilseydim arabayla dönerdik,'' diyeli 5 yıl oldu..

**Bakan Hüseyin Çelik, ''Eğer ile meğeri evlendirmişler, keşke diye nur topu gibi bir çocukları olmuş,'' diyerek mizah dünyasını yerle bir edeli 5 yıl oldu...

**Bir vatandaş, ''Atatürk'ün 1925 yılında çıkardığı tekke, zaviye ve türbelerin kapatılması, büyücülüğün, falcılığın yasaklanması kanununa ters düşmektedir,'' gerekçesiyle ''Sihirli Annem'' dizisini RTÜK'e şikayet edeli 7 yıl oldu...

**Yolspor'la oynadıkları maçta 25-0 yenilince , ligin ikinci yarısında rövanş maçına çıkmak istemeyen Seydilerspor'lu oyuncular Yolspor yöneticileri tarafından , ''Söz bu sefer çok gol atmayacağız'' diye ikna edildikten sonra , maç 27-0 biteli 6 yıl oldu...

**Süleyman Demirel, ''Türkiye'ye trilyonu ben getirdim, şimdi de katrilyonu hediye ediyorum,'' diyerek enflasyonu öveli 18 yıl oldu...

**Doğan Güreş, Tansu Çiller'i kast ederek, ''O tak diye emrediyor, ben de şak diye yapıyorum,'' dediği için adı ''Tak Şak Paşa'' ya çıkalı 15 yıl oldu...

**Kral Tv Müzik Ödülleri'nde Vj Bülent; 'Evet şu an yanımızda Alparslan Bey var. Biraz kendinizi tanıtır mısınız, Alparslan Bey..?' dedikten sonra konuk olan kişi; 'Ben Özhan Canaydın.GS Başkanıyım.' diyeli 5 yıl oldu...

**Flash TV , Papa'ya ''Müslüman ol!'' çağrısı yapalı 5 yıl oldu..

**Süleyman Demirel , Deniz Gezmiş ve arkadaşlarının idam kararı mecliste görüşülürken , Adnan Menderes ve arkadaşlarını kastederek , ''Üçe üç , bizden üç gitti, sizden de üç gidecek!'' diye bağıralı 39 yıl oldu...

**Murat Kekilli, müzik hayatında ikinci kez albümüne aldığı 'Bu Akşam Ölürüm' adlı şarkısının ardından Türkiye genelinde intihar olayları yaşanalı ve Reha Muhtar bu olaylar üzerine; 'Bana bak! Ketili misin, Kekili misin, adını bile bilmiyorum. Arkadaşlarıma sordum onlar da bilmiyorlar. Bir daha böyle şarkılar yapma!' diyeli 12 yıl oldu...

**Serdar Ortaç, ''Ben Adam Olmam'' isimli şarkısını İspanyolcaya çevirip Meksika'da piyasaya sürerek, kendi hakkındaki yargısını Meksikalılara da açıklayalı 15 yıl oldu...

**Galatasaraylı futbolcu Sabri arkasında ''Sarbi'' yazan bir formayla sahaya çıkalı 7 yıl oldu...

**Zekeriya Beyaz , otel faturasından erotik yayın yapan Pay TV'yi izlediği ortaya çıkınca , ''4 kişi ne yapıyorlardı öyle, insan insanlığından çıkıyor vallahi,'' açıklamasını yapalı 9 yıl oldu... 

**Bill Clinton, Kathleen Willey’e cinsel tacizde bulunduğu iddiaları karşısında ”Ben hiçbir zaman küçük göğüslü kadınlara ilgi duymam” savunmasını yaparak ”büyük göğüs olsa affetmem” havası yakalayalı 12 yıl oldu…

**Yılmaz Morgül ,''Ben Türkiye'nin Jennifer Lopez'iyim'' diyeli 6 yıl oldu... 

**Kenan Evren , Erdal Eren'in idamı hakkında sorulan bir soruya, ''Asmayalım da besleyelim mi?'' cevabını vereli 31 yıl oldu...

**Candan Erçetin, ''...sakinleştirdin/ehlileştirdin/ve daha bir sürü şey...'' sözleriyle şarkı sözü yazmaya üşenen ilk söz yazarımız olalı 6 yıl oldu... 

**Fildişi Sahili milli takımı, Afrika kupasının ilk turunda elenince, ülkenin diktatörü futbolcuların tümünü hapse attıralı 11 yıl oldu...

**''Biz buradayız gitmeyiz./Ülkemizi bekleriz./Karşı çıkan olursa DAN DAN DAN...''gibi sözleri olan bir şarkı söyleyen Ercan Saatçi ve Ufuk Yıldırım'dan oluşan UF-ER grubu iyi ki dağılalı 18 yıl oldu... 

**Asena, ''Salak olabilirim ama aptal asla!'' diyerek değişik bir sınıflandırma algısı olduğunu göstereli 7 yıl oldu...

**Levent Kırca, açlık grevine başlayıp daha acıkmadan bırakalı 13 yıl oldu... 

**Televizyonlarda ekranın alt kısmında, ''Zekâ yaz 2890'a gönder ne kadar zeki olduğunu öğren'' diye bir reklam belireli 7 yıl oldu...

**Kolombiya milli takımının defans oyuncusu Escobar, ABD ile oynanan bir milli maçta kendi kalesine gol attığı için Kolombiya mafyası tarafından öldürüleli 17 yıl oldu...

**Murat Kekilli albümüne verdiği ''Yedialtı'' adının anlamı sorulunca, ''Bu toplum henüz bunu öğrenmeye hazır değil,'' cevabını vereli 8 yıl oldu...

**Doğuş, hapisten balon gibi kaslarla çıkıp ''İçerde 157 beste yaptım,'' diyeli 15 yıl oldu...

**Barbaros Hayrettin, ''Ben sizin babanızım'' şarkısıyla 'ince mesajlar' verip ortadan kaybolalı 15 yıl oldu...

**Demet Şener, ''Ben o kadar milliyetçiyim ki, bırakın Amerika'da doğurmayı evime yabancı dadı bile almıyorum,'' diyerek bambaşka bir milliyetçilik anlayışı sergileyeli 3 yıl oldu... 

**Müslüm Gürses, Adana yakınlarında geçirdiği bir trafik kazası sonrası öldü sanılarak morga kaldırılalı 33 yıl oldu.

**Bülent Arınç, Moskova ziyareti sırasında Lenin için, ''Kendisini ölü görmek çok güzel,'' diyeli 5 yıl oldu..

**Türksat-1 fırlatıldıktan 12 dakika 12 saniye sonra düşeli 17 yıl oldu... 


**Kıtlık nedeniyle tüm Türkiye'de pasta yapımı yasaklanalı 69 yıl oldu...

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder