Sayfalar

31 Mayıs 2013 Cuma

OKU AMA DÜŞÜNEREK ,BEĞENİRSEN PAYLAŞ AMA NE ANLAMA GELDİĞİNİ BİLEREK



(1) Herkes tutturmuş bir devrim şarkısı söylemeye . Bir park kurtarıcazda devrimci olacaz . Eylemini yapacazda devrimci olacaz . Ağaç bize oksijen veriyormuşta korucaz .

( 2) İyide kimin için zaten senin bir geleceğin yok göremiyormusun . Her büyüyen coçuk egemenlerin köpekleri oluyor kendilerine köpek yapamadıklarınıda öldürüyorlar . O zaman senin bir park
kurtarman gereksiz devrimciliktir . İlk geleceğin olan coçuklarını kurtar .

(3) Bunun için parkı şimdilik boşver. Hiçe say demiyorum şu an için ikinci plana at . İlk yapman gereken gerçek bir devrim . baştakini yıkıp yerine halkın seçeceği bir baş getir. Ve öyle kurallar koyki o başa geçende paranın köpeği olmasın . 

(4) Bu nedenle bırak siyasi partileri alkışlamayı . O bunu dedi şak şak şak şu bunu dedi şak şak şak . Kim kazanıyor peki . Sen mi . Hayır . Başa geçen siyasi kazanıyor . Sen o yapmaz dersin ancak emin olki her gelen aynı şeyi yaptı . Kimi alkışlarsan alkışla kazanan yine onlar oluyor . 

(5) Geçmiş olan ideolojileride bırak . Onlar yıkıldı kazanamadı . Yıkık olanın üstüne bina yapamazsın . Hep yapmak istedin tekrar tekrar yıkıldı . Bu egemenin işine geldi . Sana malzeme verdi egemenler yeterki parçalanmış temel üzerine bina yapmaya devam etsin diye. Çünkü bu onların işine geliyor . Senin yapın yıkılıyor egemenin yükseliyor . Kendi yükselenini sana satıyor . Denize düşen yılana sarılmış oluyor . Bu nedenle yeni temel edin . Yoksa yıkılmaktan başka bişey yapamazsın . Kapitalin malzemesi olmaktan kurtul . 

(6) Biri savaş açacakmışta öteki açma diyor biri yasa koyacakta öteki koyma diyor halkını bombalıyorlar da sen bunu dasyalıyorsun kendinden büyük köpeğe götürüpte izin istiyorsun . 

(7) Sonrada çıkıp biz bölge lideri olacaz diyorsun kusura bakma ama sen koyunların başına çoban olamassın .Çünkü dağ taşta uyuman acıtır seni benzemez kuş tüyü yataklarına . 

(8) O yüzden sen bırak başkalarının koyunlarınıda kendi koyununa sahip çık . Hoş gerçi onu bile yapamıyorsun bu nedenle kendi koyunlarını bile bilen bir çobana kiralamışsın baksın diye sende sütünü yününü etini yiyiyorsun koyunlarının . 

(9) Yedirtmem sana Ey Türkiyenin başı koyunların etini sütünü . Yedirtmem çünkü onlar benim kardeşlerim . Artık rahat uyuyamayacaksın kardeşlerimden yolduğun yünlerin ( paraların ) üstünde . Diken olup batacak sana onlar . 

(10) Bekle az kaldı bekle . Her şeyi görecez zamanla .Ya benim ölümümü ve yok oluşumu yada senin kardeşlerimden yolduğun yünlerin sana batmasını görücez .

(11) Sana bir şey söylüyimmi Ey Türkiyenin başı . Beni korkutacak gücün yok beni korkutacak cezaevlerinde yok . Sen zaten İblisin emrindesin . Benim karşıma sen değil İblis gelsin .


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder